Billige lån

Det er altid en god ide at sammenligne forskellige tilbud om lån, så du er sikker på ikke at komme til at betale for mere end nødvendigt. Der er masser af muligheder for billige lån i banken og online, men der er desværre også masser af muligheder for unødvendigt dyre lån.

Sammenligning af lån

Når du sammenligner forskellige lån, så er det vigtigt at du ikke kigger alene på om renten er lav. Nogen lånefirmaer kræver også forskellige gebyrer og administrationsomkostninger, så hvis du ikke ser dig for kan et lån med lav rente faktisk være dyrere end et lån med en højere rente.

Den letteste måde at sammenligne billige lån er at kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent). Jo lavere ÅOP des billigere er det at låne pengene.

Spar endnu flere penge

Hvis du vil spare penge og derfor bruger tid på at sammenligne forskellige billige lån, så bør du også bruge lidt tid på at sammenligne priser. Det kan meget vel være at det du ønsker dig er billigere i nogle bestemte butikker, så hvis du bruger lidt tid på at kigge dig omkring kan du spare endnu flere penge.

Iøvrigt kan det også være at du kan forhandle dig til en lavere rente og derved et billigere lån. Hvis du har en god indtægt og hvis du ikke står i Rki, så er mange lånefirmaer klar til at forhandle i håb om at du vælger at låne pengene hos dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *