Kreditlån RKI

Selvom du står i Rki, så er det ikke en forhindring for om du kan få et lån. Banken vil formodentlig sige nej, men der er masser af lånefirmaer på nettet som ikke har noget imod at låne dig penge.

Inden du ansøger om et kredit lån bør du altid sammenligne priserne fra flere forskellige lånefirmaer, så du får et så billigt lån som muligt. Renter og omkostninger varierer meget og særligt hvis du står i Rki kan du risikere at skulle af med store afdrag hver måned.

Kredit lån uden sikkerhed

Hvis du står i Rki kan du formodentlig ikke stille nogen sikkerhed. Uden sikkerhed bliver det endnu dyrere at låne, men det kan selvfølgelig være nødvendigt for at få penge her og nu.

Selvom det kan være dyrt at få et kredit lån, så betyder det ikke nødvendigvis at det er en dårlig ide. Hvis du har mange små og dyre lån, så vil du kunne spare penge ved omlægge dem til et enkelt kredit lån såfremt dine omkostninger bliver lavere.

Du kan omlægge dine små og dyre lån ved at tage et kredit lån og bruge pengene til at indfri alle dine eksisterende lån. Du vil så kun skylde penge et sted og på den måde spare penge, samtidigt med at du får en meget mere overskuelig økonomi.

Hvis du får nej

Du skal ikke fortvivle hvis et lånefirma siger nej til din ansøgning om et kredit lån. Hvis du ansøgt online er det kun dig som ved du har fået et afslag og der er som sagt nogle lånefirmaer som ikke vil have kunder der står i Rki.

Desuden er der masser af muligheder for at låne penge online, så hvis det ene lånefirma siger nej er det jo ikke forbudt at ansøge hos et andet firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *